Cupmaten A t/m H: Opmeten & Advies

Wil jouw zoektocht naar de perfecte BH niet slagen? Zakken de bandjes toch steeds weer af of zitten de cups nooit lekker? Een uitstekend passende BH is het antwoord!

Een goede BH wordt pas een perfecte BH wanneer deze past bij jouw afmetingen, pasvorm én lifestyle. Uiteraard vind je bij Ragazza Lingerie in hartje Valkenburg een divers aanbod van de beste lingeriemerken, maar het echte verschil maken wij ‘achter het gordijn’. Elke vrouw is immers uniek. Onze persoonlijke service, jarenlange ervaring en kennis over pasvormen, merken en materialen zorgen ervoor dat je niet alleen met de mooiste, maar ook met de voor jou meest comfortabele BH onze winkel verlaat.

‘Persoonlijke service op maat, dat maakt het verschil tussen je goed voelen en je geweldig voelen!’

Onze collecties bieden cupmaten van A tot en met H, met uiteenlopende omtrekmaten. Van romantisch satijnen setjes tot comfortabele sportieve modellen. Wij meten elke cup professioneel op en zoeken voor jou de beste fit, zowel met jouw maten als met jouw leefstijl . Want de perfecte BH, die voel je niet. Welke activiteiten je ook onderneemt.

Over-ragazza-lingerie-320-2