Ragazza Lingerie Styling: Tips om te stralen

Lingerie is een klein feestje, alleen voor jou.. of voor je geliefde natuurlijk. Lingerie moet mooi zijn en je op en top vrouw laten voelen. Of dat nu een romantische, zachte vrouw is of een stoere, sportieve dame. Goede, mooie lingerie kan je zelfvertrouwen een heerlijke boost geven. Een fijn setje doet wonderen. Gun jezelf dat gevoel van luxe, comfort en op-en-top vrouwelijkheid. Een vrouw die lekker in haar vel zit straalt, want echte schoonheid zit van binnen!

Laat je BH maat eens per jaar opmeten.

Draag jij al jaren dezelfde BH maat? En is dat ook nog eens een maat die je ooit op goed geluk uit een rek geplukt hebt? Het kan zó veel beter! Je lichaam verandert voortdurend, je maten dus ook. Laat je eens keer per jaar stylen, zodat je zeker weet welke maat geschikt is voor jou.

Een goed begin is het halve werk

Zorg dat de basis van jouw lingeriekast in orde is. Elke vrouw zou ten minste een sexy setje in huis moeten hebben, een invisible BH in wit of rood (ja, echt waar, rood zie je juist níet onder witte kleding!) en goede shapewear. Met deze drie ‘essentials’ zit je in alle situaties goed!

Ken je vorm

Ben jij een peer of een appel? En nee, dan hebben we het niet over jouw lichaamstype, maar over je boezem! Ook in de wondere wereld der borsten bestaan er verschillende vormen. En al die vormen hebben baat bij een BH die bij ze past.

Afzakkende BH-bandjes?

Een goede maat en pasvorm helpt om dit frustrerende verschijnsel te bestrijden! Met name een goede rugmaat maakt een wereld van verschil. Maar ook anti-slip bandjes of anti-slip strips kunnen ervoor zorgen dat jouw bandjes netjes op hun plaats blijven.

Van slons naar Superwoman!

Welke vrouw verlangt nu niet naar een beetje tijd voor zichzelf? Lingerie kopen kan even ontspannend zijn als een bezoekje aan de sauna of een wandeling aan zee.* Nieuwe lingerie geeft je zelfbeeld echte boost. Stap jij aarzelend en onzeker een lingeriezaak binnen? Dan is de kans zeer groot dat je na professionele lingeriestyling zelfverzekerd naar buiten wandelt. Dat verdienen we toch allemaal?!

* Mits je een mooie speciaalzaak bezoekt waar je in rust kunt passen, van het tl-licht in een pashokje en van een volgepropt warenhuis wordt niemand gelukkig…

Over-ragazza-lingerie-320