shapewear-ragazza-lingerie

Shapewear  heeft er absoluut niets mee te maken of je slank of voller bent. Elke vrouw kan shapewear gebruiken om haar figuur nog mooier uit te laten komen. Zeker nu de feestdagen er weer aankomen kan shapewear ervoor zorgen dat je nog meer straalt in jouw feestjurkje!

Shape it up

Op het gebied van shapewear is er de afgelopen jaren veel veranderd. Om je rondingen op de beste manier te laten uitkomen, hoef je je allang niet meer in die dikke stoffen te hijsen waar je het spontaan benauwd van krijgt. Tegenwoordig gebruiken de kwalitatieve lingeriemerken dunne stoffen voor hun shapewear. Er zijn veel verschillende modellen te verkrijgen, die allemaal een andere functie hebben. Het is dus raadzaam om samen met een deskundige te bekijken waar je shapewear voor nodig hebt. Wil je de ronding van je billen mooier uit laten komen, dat buikje wat in toom houden, of misschien allebei? Shapewear ondersteunt je waar nodig. Met body’s, controleslips met een hoge of lage taille, bustiers, onderjurkjes, rokken en ook shapende leggings en panty’s. Shapewear wordt verkocht in de maten XS tot XXL.

Smart & Sexy

Vind je shapewear maar onflatteus? Nee joh, naast vormend kan shapewear ook sexy zijn! Een mooie stijlvolle body is meestal glad afgewerkt, maar is ook verkrijgbaar in transparante stoffen, versierd met sierlijk kant of broderie. Een body kan onder vrijwel alle kledingstukken gedragen worden. Het camoufleert oneffenheden op je buik en rug en zorgt voor een plattere buik en een mooi decolleté. Je vrouwelijke vormen komen dus helemaal tot hun recht! Het controleslipje zorgt met name voor een plattere buik, maar wanneer je kiest voor een model met pijpjes worden ook de bovenbenen geshaped. Het corrigerend jurkje is natuurlijk prachtig onder een jurk, het zorgt voor een mooie belijning en zorgt ervoor dat de stof er mooi overheen valt. Nieuw op de markt is de corrigerend legging met een suède look, mooi onder een langere trui of blouse. Opties genoeg dus!

ragazza-lingerie-shapewearTopmerk: Spanx

Naast een aantal fantastische lingeriemerken met een assortiment aan shapewear, is er ook het bekende merk Spanx. Het merk vergaarde enorme bekendheid met dank aan de lyrische feedback van Oprah Winfrey en is dan ook een waar begrip in Amerika. Het is nu een aantal seizoenen te koop in Nederland en ook hier een enorm succes!

Kom voor vrijblijvend advies naar Ragazza Lingerie en je gaat stralend de winkel uit!

Bekijk de merken in onze shapewear collectie hier